Spunem noi că iubire trebuie sărbătorită în fiecare zi și nu doar de 14 februarie și avem dreptate, dar hai să recunoaștem că atunci când vine acestă zi suntem mai emoționate și avem fluturi în stomac. Bărbații nu sunt chiar fanii acestei sărbători se stresează și uneori o dau în bară. Poate că este mai bine să faci tu primul pas și să îl surprinzi cu un gest drăguț și cu siguranță nu vei rămâne nerăsplătită. 

Specialista în decor Larisa Jitari îți arată pas cu pas cum să îți decorezi casa de „ziua îndrăgostiților” pentru al da gata pe bărbatul din viața ta.

„În  această zi recomandăm ca noi femeile să nu avem mari așteptări de la bărbații noștri deoarece pentru ei 14 februarie nu este o sărbătoare ci o zi obișnuită. Eu vă sfătuiesc să faceți voi  această seară plăcută pentru voi și pentru soțul sau iubitul vostru.”

„Decorul nu necesită mut timp sau mari cheltuieli. Începem de la intrare în casă. Așternem petale roșii, ele pot fi naturale  sau artificiale pe care le puteți cumpăra din timp cu doar 35 lei pachetul. Câteva lumânări, oglinzi, vaze cu apă în care la fel putem pune lumânări plutitoate, acestea pot fi cît naturale cît și led cu ele suntem mai sigure că nu aprindem nimic.”

„Mergem în baie, continuăm cu lumânări, flori, multe petale, multă spumă și sigur deliciuri, căpșune și șampanie rece.

Să știți că în această zi este momentul potrivit pentru o ținută mai puțin decentă, aici este momentul când trebuie să fim mai curajoase, mai nebune, mai diferite pentru iubiții noștri. Întâlniți iubitul la ușă cu o ținută foarte, foarte sexy să fiți pe tocuri, puțină muzică romantică și fără multe cuvinte.”

„Decorul în dormitor: aici începem cu plapume moi sau lenjerie ceva mai specială, aruncăm petale, agățăm boluri cu luminițe pe pod sau lustră, decupăm inimioare micuțe și  facem din ele o inimă mare pe perete. Mai aducem și niște baloane pentru atmosferă, și sigur lumânările, care ne aduc acea doză de romantism.”

„În această zi dăruim noi plăcere și nu așteptăm de la bărbații noștri. Creează-i un moment special și cu siguranță vei fi răsplătită”, mai adaugă în final Larisa Jitari.

Sursa foto: arhiva personală

Distribuie articolul: