Celine Dion trăiește o perioadă teribilă. Soțul artistei se află pe patul de moarte.

Acum un an, cântăreața Celine Dione a anunțat că își amâna concertele și se retrage din scenă pentru ai fi alături soțului său, Rene Angelil, diagnosticat cu cancer la gât. După o pauză îndelungată însă, artista nu a putut sta departe de scenă, chiar dacă starea de sănătate a bărbatului nu s-a îmbunătățit.

Celine Dion a anunțat că și-a reluat seria concertelor din Las Vegas, la insistențele lui Rene. Din păcate însă, starea de sănătate a soțului nu s-a îmbunătățit, chiar dacă la ultima operație i-a fost extirpată limba.

„Nu am vrut să revin pe scena. Nu aveam nevoie de asta. Să nu mă înțelegeți greșit, iubesc să cânt și îmi iubesc publicul, însă în această perioadă chiar aveam alte priorități. Rene a fost însă cel care a insistat ca eu să mă întorc pe scenă. Când o să mă lovească tragedia, o sa mă lovească. Cel mai important job al meu este să-l fac pe soțul meu să înțeleaga că noi o să fim bine. O să am grijă de copiii noștri. El o să ne privească și o să aiba grijă de noi dintr-un alt loc”, a declarat artista.

Celine a dezvăluit totodată și ultima dorință a soțului ei. „Mi-a spus că își dorește să moară în brațele mele. I-am promis că așa va fi, că va muri în bratele mele”.

Amintim că Rene și Celine s-au căsătorit în 1994 și au împreună trei copii: Nelson Angelil, Eddy Angelil și Renee-Charles Angelil. 

1301081729_celine-lg

Distribuie articolul: