Se tot scrie în presa străină că celebrul cuplu ar vrea să pună capăt relației  însă David Beckham și Victoria Beckham au negat zvonurile despre posibila despărțire. 

„Nu au niciun sens”, a declarat un reprezentant al cuplului, atunci când a fost întrebat despre aceste zvonuri.

Totul a început după ce s-a discutat despărțirea faimosului cuplu pe social media. Compania de pariuri Paddy Power a suspendat pariurile care se făceau pe seama separării cuplului – o decizie foarte ciudată având în vedere că nu există niciun motiv pentru care cei doi s-ar despărți.

Cuplul a fost văzut ultima dată în public la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, pe 19 mai. De atunci, au pus poze în mod regulat pe conturile lor de social media, dând de înțeles că totul decurge bine în familia Beckham.

Fun dinner x kisses from us all x 💕💕💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ultimele poze ale creatoarei de modă, publicate pe contul său de Instagram, o înfățișează pe ea alături ori de soțul ei, ori de cei 4 copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper. Cele mai recente imagini sunt chiar de aseară, când David și Victoria au participat la un eveniment desfășurat în cadrul London Men’s Fashion Week.

Așadar, nu există absolut niciun motiv pentru care să bănuim că cei doi s-ar afla în pragul unei despărțiri.

David și Victoria s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 la castelul Luttrellstown, care se află în afara orașului Dublin, și o să sărbătorească în curând aniversarea de 19 ani.

Citește și: Câtă duioșenie! David Beckham emoționează cu o nouă imagine cu micuța Haper

Distribuie articolul: