Nu trece nicio zi, fără ca frumoasa soție a rapperului rus Timati să nu distribuie pe contul său de Instagram ultimele noutăți din viața sa personală. Zilele trecute, am descoperit ce tip nou de antrenament a încercat modelul rus deja de câteva luni, pentru a reuși să se mențină în formă.

„Fiecare om are slăbiciuile sale. Mie îmi place să înot încălțată în adidași”, mărturisea modelul zilele trecute, afișând niște fotografii de-a dreptul ciudate. Dar nu despre această „metodă” de antrenament vom vorbi mai jos.

Noua metodă de tratament care ne-a atras atenția venea dintr-o fotografie care o afișa pe Shishkova executând podețul.

„La îndemnul Ekaterinei, am început să execut podețul – exercițiu care îți îndinde mușchii spatelui și îți creează o linie atrăgătoare dintre spate și bazin. Sunt fericită că deja de 3 luni mă antrenez după programul Lab Body. În primul rând, nu sunt legată de un anumit loc de antrenament și mă pot antrena la odihnă sau acasă. În plus, am ajutorul unui mentor, care este de neprețuit. Îi pot pune o întrebare în orice moment. Însuși antrenamentul nu s-a repetat niciodată, iar grație acestui lucru, mușchii nu se obișnuiesc cu unele și aceleași exerciții. Sunt foarte mulțumită și îl recomand”, comunică modelul.

foto: Instagram

foto: Instagram

Alyona se află în continuare în Republica Dominicană, împreună cu fiica sa.

Cine ar zice că această femeie de 23 de ani arată astfel, mai ales că acum un an, i-a adus pe lume lui Timati o fetiță?

Distribuie articolul: