Dacă știri despre sosiile unor vedete ca și Kim Kardashian ori Angelina Jolie auzim mai că în fiecare sezon, am fost mai curioși să vedem cum arată sosia renumitei actrițe Monica Bellucci. Internetul a trădat și de această dată existența unei sosii. Cert este că e mai tânără decât celebra italiancă cu peste două decenii.

Tânăra de 30 de ani care îi seamănă leit Monicăi Bellucci se numește Zara Yusupova și este originară din Cecenia, deși în prezent este stabilită cu traiul în India, țara care i-a deschis o lume absolut nouă și a sedus-o cu religia și felul în care promovează yoga.

medium_2014-01-30_233931

Spre deosebire de Bellucci, care a ajuns să joace până și într-una dintre bondiane, Zara muncește în calitate de medic obstetrician – ginecolog.

20140130_10_17_26299

Deși este mai tânără decât actrița cu tocmai 21 de ani, Zara trădează o asemănare incredibilă cu Monica, actrița numărându-se și azi printre cele mai frumoase femei de pe planetă. Adevărat este că tânăra originară din Karagandî urmărește toate noutățile legate de copia sa celebră și îi mai răpește și din secretele de frumusețe!

page

Foto: Arhiva Personală, vainahkrg.kz, gqitalia.it

Distribuie articolul: