Una dintre artistele care și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere, este și Dianna Rotaru. La împlinirea a 32 de ani, cântăreața a primit un mesaj virtual de felicitare de la Tatiana - sora sa mai mică cu 7 ani. Tatiana i-a adresat un mesaj plin de cuvinte frumoase surorii sale omagiate. Ce i-a spus, îți arătăm mai jos.

Una dintre artistele care și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere, este și Dianna Rotaru. La împlinirea a 32 de ani, cântăreața a primit un mesaj virtual de felicitare de la Tatiana – sora sa mai mică cu 7 ani. Tatiana i-a adresat un mesaj plin de cuvinte frumoase surorii sale omagiate. Ce i-a spus, îți arătăm mai jos.

„Ți-ai dorit o soră mai mică, dorința ți-a fost îndeplinită. Acum e rândul meu să le mulțumesc părinților pentru faptul că te am, surioara mea mai mare. Scumpa mea, Dianna Rotaru, ești întruchiparea fericirii, ești doză de emoții pozitive, ești cartea cu cele mai bune sfaturi și ești ambiția cu care obții totul în viață. TE IUBESC și împreună cu mămica și tăticul, te pupam dulce și te cuprindem călduros!!! La mulți ani”, i-a urat Tatiana, surorii sale mai mari.

De ce a zis „e rândul meu”? Pentru că la ziua de naștere a Tatianei, Dianna i-a dedicat un mesaj la fel de emoționant: „La mulți ani, dulcea, talentata, minunata și unica mea surioară.” „Scumpa și iubita mea soră! Îi multumesc Lui Dumnezeu și părinților pentru cel mai frumos, prețios, deosebit, sexy, enigmatic, vesel și iubitor cadou pe care mi l-ai făcut TU. Te iubesc din toată inima și indiferent de situații, crize, încercări, plăceri, te voi susține și-ți voi fi aproape mereu cu inima și sufletul! Esti unică prin ceea ce faci, ești și exiști, de aceea te apreciez, cred în tine și te susțin cu toată încrederea! P.S. O soră ca tine – echivalentul a zeci de prieteni!”, spunea Dianna, într-un alt mesaj, adresat mai devreme surorii sale. 

foto: arhiva personală

 

Tatiana este căsătorită și poartă numele de familie Pleș. Este make-up artist iscusit, iar pe „mâinile sale” au ajuns nenumărați jurnaliști, modele și artiști autohtoni.

Deși la prima vedere s-ar părea că nu seamănă foarte mult la chip, surorile sunt foarte atașate una de cealaltă. Dianna Rotaru chiar este o norocoasă, pentru că Tatiana este cea care nu o va minți niciodată în privința machajului său și îi va recomanda de fiecare dată modele care să o avantajeze.

Sursa Foto: HD Studio

Sursa Foto: HD Studio

Distribuie articolul: