Fiecare artist își dorește să evolueze pe cele mai mari scene ale lumii, pentru a-și împărtăși dragostea pentru artă prin muzică. Soprana Olga Busuioc se poate mândri că, începând de acum, face parte dintr-o faimoasă agenție americană de impresariat muzical, Columbia Artists.

Interpreta de operă este încântată că zilele trecute a reușit să intre în rândurile artiștilor care fac parte din faimoasa familie a agenției de impresariat american Columbia Artists. Superba noastră soprană și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali: „Astăzi este o zi importantă pentru mine. Aș vrea să anunț oficial începutul colaborării mele cu Columbia Artists”

Pe site-ul oficial al companiei apare mai multă informație despre artistă, dar și mesajul de bun venit în echipă: „Suntem încântați să vă anunțăm reprezentarea noastră la nivel internațional a sopranei din Moldova, Olga Busuioc”

Olga Busuioc a evoluat pe scenele din lumea întreagă, reușind să concerteze în Italia, Franța, Irlanda, Spania, Germania, China, Emiratele Arabe etc., iar de acum încolo va cuceri și mai multe inimi.

Columbia Artists Management Inc. (CAMI) este o agenție internațională de management al talentelor muzicale. Aceasta a fost fondată încă în 1930, reprezentând pe parcursul acestor 89 de ani, numeroși artiști de renume mondial.

Echipa EA.md vă aduce sincere felicitări!

Sursa: Facebook.com/OlgaBusuioc