Specialişti de la FBI vin în România să facă propria anchetă, legată de moartea Mădălinei Manole. Criminaliştii de peste Ocean consideră că nu există suficiente probe care să demonstreze că a fost vorba despre o sinucidere, scrie RTV.net.

O româncă stabilită în străinătate şi care lucrează ca analist de investigaţii criminale a fost interesată de cazul morţii Mădălinei Manole. Ea a început să strângă informaţii imediat după decesul artistei şi a făcut un raport paralel cu cel al investigatorilor din România.

Citește și: De 5 ani, Mădălina Manole nu mai este printre noi! Cât de mult a crescut fiul artistei (Foto în articol)

Comcluzia femeii a fost că nu s-au adunat suficiente probe care să dovedească dincolo de orice îndoială că a fost o sinucidere. Potrivit România TV, ea şi-a prezentat acest raport în cadrul unui congres organizat în oraşul american Atlanta, unde au participat foarte mulţi criminalişti de renume de peste Ocean.

Vezi și: Se confirmă sau nu că soțul Mădălinei Manole se recăsătorește în această toamnă?

După ce au studiat dosarul, aceştia au ajuns şi ei la concluzia că investigatorii din România au făcut anumite erori şi au neglijat anumite probe. Acest caz a atras atenţia şi unui fost profiler de la FBI, solicitat ori de câte ori este vorba de morţi suspecte. El intenţionează să vină în România pentru a investiga moartea Mădălinei Manole, în baza respectivului raport, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit artista.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care a împlinit 43 de ani. Potrivit primelor supoziții aceasta s-ar fi sinucis, luând o doză de substanță puternic periculoasă organismului.

Distribuie articolul: