Kate Middleton este  admirată pentru silueta sa firavă. Nici cele trei nașteri nu au lăsat urme pe corpul Ducesei. Aceasta arată foarte bine, iar pentru asta face mult sport și are o dietă de la care nu se abate.

Kate Middleton reuşeşte să se împartă cu succes între familie şi între responsabilităţile regale şi, mai mult de atât, surprinde pe toată lumea ori de câte ori ia parte la un eveniment.

Conform unor sursei citate de The Mirror, dieta lui Kate Middleton se bazează pe fructe şi legume, iar de-a lungul timpului, aceasta ar fi urmat şi Dukan, un regim ce constă în eliminarea carbohidraţilor în favoarea proteinelor, legumelor şi grăsimilor sănătoase, pentru a scăpa de greutatea acumulată pe timpul sarcinii.

Iată dieta zilnică a lui Kate Middleton pe zile, mai jos:

Kate Middleton îşi începe dimineaţa cu un smoothie făcut din spirulină, kale, matcha, spanac, coriandru şi coacăze.

La prânz, în schimb, ea consumă salate şi fructe. Mai mult de atât, uneori alege să consume alimente care îi ajută pielea precum salate de pepene roşu, gazpacho, goji, salată tabbouleh şi ceviche.

Când vine vorba de cină, familia Cambridge este destul de tradiţională. Mâncarea favorită a lui William este pui prăjit, iar Kate face curry şi supe.

Citește și: Kate Middleton, apariție ravisantă într-o rochie Elie Saab. Ducesa i-a cucerit pe toți cu zâmbetul său (Foto)

Distribuie articolul: