„În lumea mea, oamenii sunt accesoriile!” a declarat designer-ul Anthony Rubio despre colecția să prezentată la New York Fashion Week. Fiecare model a intrat pe podium în compania celui mai bun prieten al omului, un câine.

Designer-ul Anthony Rubio este cunoscut că „The Pet Couturier” pentru că el crează colecții haute couture și pentru animalele noastre de companie, nu doar pentru femei. Zilele trecute, și-a prezentat nouă colecție de primăvară-vară 2019 în cadrul săptămânii modei de la New York, iar fiecare model a pășit pe podium alături de un cățel.

„De ce să fie doar stăpânii la modă? Când, de fapt, câinii sunt cei care sunt remarcați prima data.” – a declarat Anthony Rubio. La finalul prezentării de modă, designer-ul a ieșit pe podium împreună cu un câine labrador, Sunny care a purtat o vestă cusută cu fir de aur.

Această este a șaptea colecție a desinger-ului american în care prezintă și hăinuțe create special pentru animalele noastre de companie. El a declarat despre show-ul sau că „modelele și cățeii au strălucit pe podium și că au petrecut mult timp împreună că să ajungă să se cunoască mai bine și să creeze o legătură armonioasă. Au oferit un spectacol perfect.”

Într-adevăr cățeii au fost cei care s-au bucurat cel mai tare de atenția celor din public. Ei au fost răsfățați cu rochițe din tule, au avut ținute cu pietre semiprețioase, cusute cu aur sau diferite accesorii: pălăriuțe, fulare sau coliere.

Sursa: ADPM