La Hollywood, intimitatea este un lucru aproape imposibil de deţinut. Puţine sunt starurile care au reuşit să aibă o viaţă personală şi relaţii intime departe de ochii curioşi ai lumii. Ei bine, unii, mai norocoşi, au reuşit să ţină în secret relaţii amoroase şi chiar… căsătorii. În fine, planuri de căsătorie, căci nunta propriu-zisă a avut, la un moment dat, un ecou.

Karlie Kloss și Joshua Kushner

La doar trei luni după ce şi-au anunţat logodna, Karlie Kloss şi Joshua Kushner s-au căsătorit. Totul s-a desfăşurat în spatele uşilor închise, evenimentul fiind găzduit pe o proprietate privată din New York. Ceremonia a fost una intimă şi ştiută doar de câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Câştigătoarea a unui premiu Oscar n-a vrut să facă prea mult tam-tam din nunta ei. Ea şi-a adunat familia şi prietenii la Saint Lucia Preserve, Califonia, pentru o nuntă secretă. În cele din urmă, actriţa a dat vestea fanilor internauţi prin nenumărate postări în social media.
Robin Wright și Clement Giraudet
În august, şi Robin Wright a ajuns la altar. A fost o surpriză pentru toată lumea, căci actriţa a ţinut în secret toate planurile legate de ceremonie. Nici acum nu se ştie unde a avut loc nunta ori cine i-a fost alături starului din ”House of Cards” în ziua cea mare.

La începutul lunii iulie, Michelle William îi jura iubire veşnică lui Phil Elverum. Totul a fost ţinut secret, presa aflând la zile distanţă fericita veste.

Amy Schumer și Chris Fisher 

Celebra actriţă şi-a găsit sufletul pereche cu doar câteva luni înainte să se căsătorească. La fel de secretă şi pe repede a fost şi ceremonia lor, la care au participat doar câţiva prieteni apropiaţi. Jennifer Lawrence, buna prietenă a lui Amy, s-a numărat printre invitaţi.

Amanda Seyfried și Thomas Sadoski

Ei chiar au fost plini de surprize! După o sarcină secretă, cei doi au ajuns şi-n faţa ofiţerului de stare civilă. Nimeni n-a ştiut, căci puţini au fost cei care au primit invitaţia la nuntă.

Blake Lively şi Ryan Reynolds

Celebrul cuplu de actori s-au căsătorit și ei în secret! Și se pare că, acum au o familie și un cuplu cât se poate de fericit!

SURSA

Distribuie articolul: