Toți artiștii cu copii și persoanele publice se laudă cu odraslele lor, pe care le-au condus astăzi la școală sau grădiniță. Unii au făcut-o, cu mari emoții, pentru prima dată, alții, având mai multă experiență, doar au încercat sentimente frumoase alături de ei. Iată-i pe cei care și-au împărtășit emoțiile virtual.

Silvia Radu, directoarea Gaz Natural Fenosa

Cătălina, fiica mijlocie a Silviei Radu a mers astăzi în clasa întâi la un Liceu din Capitală. Părinții și-au condus odrasla împreună și au ținut să imortalizeze momentul chiar în centrul Chișinăului, la statuia lui Ștefan cel Mare.

fiica Silviei RaduSilvia Radu si fiica

 Fiica Silviei Radu

Valeriu Munteanu, deputat PL

„Astăzi, Smaranda, a mers pentru prima dată la grădiniță, alături de Ilinca, iar Camelia a mers în clasa I, avem fete mari deja. Școala Cameliei se învecinează cu o școală de limbă rusă (gard în gard) și ambele școli au câte 1200 de locuri, dar școala rusă este completată doar în proporție de 25%, pe când școala de limbă română este plină până la refuz. În același timp în școala română sunt sute de copii (inclusiv în clasa fiicei mele), ale căror părinți sunt vorbitori de limbă rusă…. Bravo acelor părinți, care au înțeles că trebuie să-și dea copii în școli de limbă română, asigurându-le astfel integrarea plenară în societatea noastră…”, a notat deputatul pe contul său de Facebook.

Fetele Munteanu

Igor Cuciuc, interpret de muzică populară

Fiica lui Igor Cuciuc a mers astăzi în premieră la școală. Andreea Cuciuc a cântat la careul solemn pentru toți viitorii ei colegi chiar alături de tatăl ei, care a recunoscut că are și el emoții deosebite. Fetița interpretului va frecventa un Liceu privat din Capitală.

Cuciuc si Andreea Andreea Cuciuc

Cuciuc si Andreea

Aurelia Peru, profesor universitar, specialist în PR politic

„O pagină de familie, pe care vreau să o fac publică. Suntem elevi, clasa întâi, liceul „Gh. Asachi”, filiera francofonă”, scrie PR-ista pe Facebook.

Aurelia Peru

Aurelia Peru

Igor Dodon, politician, deputat în parlament

Politicianul socialist a felicitat pe toți părinții, profesorii și copiii lor cu ocazia începerii noului an școlar: „Felicitati tutror părinților și copiilor cu începutul unui nou an școlar!!! Succese elevilor pe tărâmul cunoștințelor, părinților răbdare și putere, profesorilor sincerele noastre închinăciuni pentru ceea ce faceți pentru copiii noștri și viitorul Republicii Moldova!”. Dodon nu a precizat la ce liceu la merge cel de-al doilea fecior, dar se știe că primul dintre ei frecventa Liceul teoretic semi-privat „Prometeu”.

Dodon băieți 

Fii lui Dodon

Natalia Gheptene, jurnalist, PR-manager Shor Grup

„De azi sunt mamică de scolăriță”, s-a lăudat pe rețelele de socializare Natalia Cheptene. Fiica sa, Eva, a mers la școală în clasa întâi la un liceu din capitală.

Eva Cheptene

Nelly Ciobanu, interpretă de muzică ușoară

Este deja al treilea 1 septembrie în familia lui Nelly Ciobanu când pregătirile sunt foarte importante. Artista a postat câteva poze de la cumpărăturile cu Mirela, fetișa ei, mulțumind magazinului pentru încălțămintea pe care au ales-o.

Nelly Ciobanu

Nelly Ciobanu

Veaceslav Ioniță, deputat PLDM

„Astăzi Loriana, împreuna cu alți peste 460 de mii de copii şi tineri din Moldova, începe un nou an şcolar. Însă pentru 39 de mii de copii, astăzi este o zi deosebită: pentru prima data vor paşi pragul şcolii. Mult succes Loriana. Mult succes Moldova şi copiii ei minunați!”, a scris deputatul pe Facebook. Fiica lui Veaceslav și a Irinei Ioniță frecventează Liceul „Mircea Eliade” din Chișinău.

Loriana Ionita

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: