Natalia Ionova, cunoscută după numele de scenă Glukoza, este o cântăreață, compozitoare și actriță rusă. Cunoscută pentru extravaganța sa, interesul sporit pentru frumusețe și felul cum arată, în această iarnă ales să se odihnească împreună cu prietenii în Vietnam.

După câteva zile de pauză pe rețelele de socializare, a șocat fanii cu fotografii unde apare într-o postură extrem de senzuală. Admiratorii vedetei au venit cu critică dură în adresa ei pentru apariția în costum de baie umed.

Vezi și: Glukoza își incită fanii cu imagini sexy din Spania! E total relaxată (Foto)

Glukoza

Poza provocatoase se pare că a stârnit efectul invers decât cel așteptat de Glukoza, mulți o critică pentru promovarea slăbirii excesive și a anorexiei.

„E timpul să se oprească de slăbit, fotografia pe departe nu e cea mai reușită, deja e prea slabă”, scriu fanii pe pagina ei de Instagram.

Vezi și: Glukoza își înnebunește soțul cu ținute provocatoare! Așa s-a afișat la o cină romantică (Foto)

Glukozza

Cu toate astea s-au găsit și cei care apără interpreta, în special bărbații, care spun că e păcat să ascunzi așa frumusețe. Pentru a ajunge la o astfel de siluetă Glukoza petrece mult timp în sala de sport, inclusiv în vacanță nu ratează antrenamentele.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: