Simplețea este cel mai sofisticat lucru, ne dovedesc Emily Hardman și Rob Reading. Aceștia și-au anunțat prietenii și familia cu doar o zi înainte de nuntă că sunt invitați la recepția de celebrare a evenimentului. Emily a găsit o bluză la un preț de 10 dolari și a rugat-o pe mama să îi coase o fustă care s-ar potrivi cu bluza. Așa a făcut, iar „rochia de mireasă” a arătat minunat. 

Emily a sunat reprezentanta sălii pentru evenimente cu doar cinci zile înainte de nuntă, ceea ce înseamnă după doar o oră de la logodnă. Tânăra a răspuns la o cerere de căsătorie făcută în timpul unei drumeții cu iubitul ei, în Sedona Verde Valley din Arizona, SUA. Tânărul avea în mână un inel de la magazinul Walmart, în valoare de numai 8,88 dolari. Așadar, Emily a acceptat cererea fără un diamant pe deget.

19HARDMANSIDE1-master315

Emily nu a vrut nici măcar flori în sala pentru recepții. I se pare o risipă.

„Deoarece eu și Rob Reading, actualul meu soț, ne cunoșteam de patru ani și eram în relație de un an, știam deja că vrem să petrecem o eternitate împreună. Noi ne-am întâlnit deja părintele care avea să ne căsătorească. Soțul meu este marinar, așa că aveam opțiunea să ne căsătorim peste cinci zile sau peste un an.”

Cu mult timp în urmă, eu am înțeles că nunțile moderne sunt împovărătoare. Teoria mea era că poți planifica o nuntă frumoasă într-o săptămână. Am transmis invitațiile la nuntă printr-un SMS, însoțit de un colaj cu selfie-uri prin care ziceam: „Ne-ar plăcea să veniți. Fără cadouri. Doar cu dragoste.”19HARDMANSIDE3-blog427

 

Prietenii mei cei mai buni mi-au făcut machiajul și coafura. Nu am apelat la profesioniști. Au fost câțiva invitați care nu au putut veni, iar anunțul cu cinci zile înainte de eveniment li s-a părut un timp scurt. Eu cred că cinci zile sau cinci ani nu fac diferența. Tot nu ar fi ajuns toți.

5daywed-7

Foto: ewmoda

Recepția ne-a costat 4500 dolari. Cam atât, de regulă, costă rochiile de mireasă în SUA.

Sursa:  nytimes.com

Distribuie articolul: