Interpreta din România, Adda, și-a surprins plăcut fanii printr-o piesă lansată recent în colaborare cu tatăl ei. Melodia, care se numește „Orașul adormit” transmite un mesaj pozitiv, despre fericire și despre o iubire pe care toți ne-o dorim, care trece „peste ziduri, peste riduri”.

În videoclip îi regăsim pe cei doi, alături de chitara la care tatăl ei cânta cândva pentru cea care avea să-i devină mamă peste ceva timp și prezentând, totodată, și câteva secvențe din cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De asemenea, mai pare un moment tandru în care soțul și managerul Addei, Cătălin Rizea, îi dezvăluie burtica ce prevestește o nouă baladă în viața ei, respectiv un bebe.

Citește și: Cântăreața română ADDA a anunțat că e însărcinată

img

Tatăl Addei este cel care a compus refrenul, în urmă cu 27 de ani, când acesta a cerut-o în căsătorie pe mama interpretei, iar celelalte versuri aparțin însăși Addei cu implicarea lui Liviu Teodorescu și Cătălina Antal. De muzică s-au mai ocupat Nicușor Moldovan, Ionuț Marius Vasilache și Robert Toma.

„Îți mulțumesc tata ca te-ai prins de mâna ei și i-ai cântat refrenul la chitară! Vă iubesc!” a scris Adda pe contul ei de Facebook.

adda si tata

Fanii au reacționat imediat, spunându-i cât este de talentată și ce familie adorabilă are. Aceștia i-au transmis numai urări de bine și i-au lăudat burtica, iar artista nu a ezitat să le răspundă și să le mulțumească.

Mariana Mereacre, stagiară

Distribuie articolul: