E bine-cunoscută implicarea Shakirei în soluționarea cauzelor sociale. Mai nou, vedeta a pus umărul la ajutarea copiilor bolnavi de cancer. Chiar dacă educă numai băieți, a reușit să realizeze designul unei păpuși care va ajuta micuții să lupte cu acest diagnostic. Cum arată jucăria, vedeți mai jos.

Păpușile semnate de Shakira au fost concepute grație ajutorului fundației de caritte Juegaterapia. Modelul de păpușă a fost supranumit Baby Pelon, este pentru fete și băieți, iar banii adunați din vânzări vor fi direcționați spre copiii diagnosticați cu cancer. Pe de altă parte, păpușa mai e și un simbol al iubirii pe care o manifestă vedeta pentru toate familiile cu copii, din întreaga lume.

12274442_10207177506333106_107706304947117293_n

Spre deosebire de păpușile tradiționale, Baby Pelon este lipsa părului de pe cap. În schimb, are fixat pe cap un batic menit să-i ascundă scalpul lipsit de păr. Baticul este decorat cu diferite imprimeuri și are diverse culori.

Nu doar banii adunați din vânzări îi vor ajuta pe micuții bolnavi de cancer, ci însuși conceptul jucăriei cu care copilașii vor ajunge să se identifice sau pe care o vor asocia cu un prieten.

Foto: juegaterapia.org

Distribuie articolul: