Se anunță un sfârșit de an agitat pentru 4 zodii, care vor trece prin mai multe greutăți emoționale. Se poate întâmpla fie că vorbim de neînțelegeri în familie, fie că vorbim despre certuri cu persoana iubită, potrivit impact.ro.

Iată care sunt cele patru zodii care vor trece prin momente grele spre sfârșit de an:

Capricorn

Capricornii nu au avut un an tocmai strălucit până acum, iar acesta va continua într-o notă proastă din punct de vedere amoros.

În viața nativilor de pământ apar tot felul de reproșuri din partea persoanei iubite.  Nu e exclus să fie părăsiți poate chiar în fața altarului.

Capricornul este simbolul caprei și nu vorbim aici despre orice caprǎ, ci despre cea de mare, care poate rezista și în condițiile cele mai grele. Se adapteazǎ și rezistǎ cu stoicism tuturor obstacolelor și vicisitudinilor vieții.

Are viziune, pǎstreazǎ mereu viu in minte piscul înalt spre care se îndreaptǎ, iar asta îl ajutǎ sǎ-și menținǎ focusul, chiar și în cele mai aspre condiții.

Este evident, având în vedere profilul conturat mai sus, cǎ nativii acestei zodii își doresc foarte mult sǎ fie „cineva” în societate, sǎ fie respectați și apreciați, dar mai ales sǎ construiascǎ ceva durabil, sǎ lase ceva în urmǎ.

Fecioară

Fecioara ar putea fi îndepărtă de  prieteni, probabil chiar de unii apropiați.  Fecioarele au parte de  schimbare radicală de planuri, cum ar fi în cazul petrecerii de Crăciun sau de Revelion.

În preajma săbătorilor, nativii din zodia fecioară se pot simți  singuri.

Dacă faci parte din această zodie, încearcă să nu-ți faci planuri de sărbători cu prietenii, în schimb, rămâi în sânul familiei.

Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate.

Săgetător

Săgetătorul  se va afunda atât de mult în muncă, încât nici nu va simți că se apropie sărbătorile de iarnă.

Nativii din zodia săgetător își va neglija o parte din prieteni și familie, ceea ce se va crea tensiuni.

Săgetătorii se pot aștepta  la  sărbători tensionate, așa cum au fost și orele lungi petrecute la locul de muncă.

Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine. Dintr-un entuziasm uneori nejustificat și exagerat, Sǎgetǎtorii riscǎ sǎ fie catalogați uneori drept iresponsabili sau lipsiți de integritate

Gemenii

Nativii din zodia Gemeni trebuie să se ferească de eventualele achiziții în luna noiembrie. Greșelile pe care le fac ar putea crea tensiuni în relația de cuplu. Gemenii devin agitați în perioada Crăciunului și a Revelionului. Finalul de an ar putea fi unul prost pentru ei.

Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti.

Sursa: Impact.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: Anul 2020 va aduce iubire ca-n filme pentru 3 zodii! Se vor îndrăgosti iremediabil!