După ce a fost diagnosticată cu boală Lupus în 2015 și a trecut printr-un transplant de rinichi în 2017, Selena Gomez nu ar trebui să-i ia în seama pe cei care îi critică fluctuațiile de greutate.

Și totuși, vedetă a mărturisit că e afectată uneori de comentariile răutăcioase.

Ea a vorbit deschis în cadrul podcastului video creat de Raquelle Stevens, Giving Back Generation, despre boală autoimună cu care se confruntă și despre problemele cu rinichii, afecțiuni care i-au dat peste cap greutatea în ultimii ani. Starul de 27 de ani a ținut să menționeze că acum s-a împăcat cu faptul că uneori ia în greutate, însă toată „discuția” online despre felul în care arată corpul ei „a tulburat-o destul de mult”.

„Am Lupus, probleme cu rinichii și mă confrunt și cu tensiune arterială mare, deci am o grămadă de probleme de sănătate care îmi afectează corpul în multe moduri”, a spus Selena. Din cauza medicamentelor pe care le ia zilnic, corpul i se schimbă de la o luna la altă. „Nu cred că e cazul să le explic asta tuturor oamenilor care se întreabă de ce m-am îngrășat”.

„Eu trebuie să iau aceste medicamente pentru tot restul vieții și, să fiu sinceră, uneori corpul mi se schimbă de la o luna la altă. Acesta este adevărul meu. Am fluactuatii de greutate. Felul în care arăt depinde de lucruri care se întâmplă în viață mea și pe care nu le pot controla”, a explicat Selena.

Care sunt simptomele bolii lupus citește pe andreearaicu.ro

Sursa

Distribuie articolul: