Poziția misionarului este una clasică și orice cuplu apelează la ea extrem de des. Totuși, multe persoane o consideră pe nedrept plictisitoare – însă depinde de tine dacă este plictisitoare sau pasională și interesantă!

MIȘCĂ-TE!
Unul dintre motivele pentru care această poziție este considerată plictisitoare este că bărbatul face toată treaba. Dar cine spune că femeia nu poate face asta? Îndoaie-ți picioarele spre piept sau ține tălpile lipite de pat și ridică șoldurile mișcându-le înainte și înapoi.

STIMULEAZĂ-ȚI CLITORISUL
70-80% dintre femei nu experimentează orgasmul doar prin stimularea vaginală. De aceea, specialiștii recomandă să îți stimulezi și clitorisul, lucru foarte ușor de făcut din această poziție.

EXPERIMENTEAZĂ CU JUCĂRII SEXUALE
Jucăriile sexuale sunt un mod simplu, dar interesant de a condimenta această poziție aparent banală. Poți încerca un vibrator obișnuit sau un inel vibrator, dar și jucării anale sau cătușe.

FOLOSEȘTE O PERNĂ
Pune-ți o pernă sub fund! În felul acesta, unghiul penetrării îți va permite să ai orgasm mai ușor, iar clitorisul este mai simplu de stimulat. Pentru a sta cu pelsivul chiar mai sus, folosește 2 perne.

Citește și: De ce bărbații sunt mai infideli vara și cum să descoperi dacă te-a înșelat

Distribuie articolul: