Ellen DeGeneres a povestit că a avut ocazia să petreacă câteva zile alături de prințul Harry și ducesa de Sussex, Meghan Markle. Renumita prezentatoare TV a mărturisit că l-a ținut în brațe pe micuț și chiar i-a dat să mănânce, dezvăluind totodată și detalii mult așteptate de fani.

Prezentatoarea americană a petrecut câteva zile alături de familia ducilor de Sussex. Aceasta a mărturisit că a fost topită de micuțul Archie, care cântărește doar 6,8 kilograme. După părerea ei, micuțul este copia fidelă a tatălui lui.

„Nu pot să vă spun în cuvinte cât de drăguți sunt. Dar cel mai important lucru este faptul că l-am ținut pe Archie. L-am hrănit pe Archie. Am știut cum să-l țin. Cântărește doar 6,8 kilograme, seamănă cu Harry și are mai mult păr decât aveam eu la vârsta lui”, a spus entuziasmată Ellen.

Nu e prima dată când celebra vedetă TV vorbește așa frumos despre cuplul regal. Și în luna august când aceștia au fost atacați de presă britanică că au călătorit cu un avion privat, deși se dau activiști pentru protejarea mediului, ea le-a sărit în apărare, potrivit presei străine.

Distribuie articolul: