Chiar și cea mai excentrică femeie din showbizul secolului nostru e înduioșată, atunci când vine vorba de rochii de mireasă. Zilele trecute, Lady Gaga a fost surprinsă într-un magazin de mariaj, în timp ce privea și alegea, împreună cu mama sa, una din rochiile expuse în vitrină. Ce spune Lady Gaga despre această ”tentativă” surprinsă de paparazzi, aflați mai jos.

În momentul în care pe internet au apărut primele imagini care o ilustrează pe Lady Gaga într-un magazin de mariaj din Toronto, în compania mamei sale, toată lumea s-a gândit că Lady Gaga a luat decizia de a se căsători cu iubitul acesteia, Taylor Kinney.

La vederea multitudinii de știri care au speculat pe această temă, Lady Gaga a ripostat cu un mesaj făcut public pe contul său de Twitter. Din mesaj, reiese că diva e supărată pe faptul că a fost asociată cu o mireasă, din moment ce alegea o rochie de nuntă. În opinia sa, poți alege să porți dantelă albă și fără ca să te măriți. 

În acelați timp, Lady Gaga nu a negat faptul că s-ar afla într-o relație cu Kinney – bărbatul care apare în mai multe selfie-uri cu vedeta. Potrivit presei americane, cei doi s-ar afla într-o relație amoroasă deja de 3 ani.

Dacă am admite că și de data asta Lady Gaga și-a ales o rochie de mireasă doar pentru a atrage atenția publicului, trebuie să enumerăm și celelalte ieșiri excentrice, ale vedetei.

Foto: east-news, www.mirror.co.ukwww.dailymail.co.ukwww.people.com,  www.imnotobsessed.comgrapetroop.blogspot.comtigerbeatdown.com.