Acum câteva zile, în presa de peste Prut a apărut o informație, potriv căreia Petru Mircea - soțul văduv al regretatei Mădălina Manole, ar avea intenția să se recăsătorească. Bărbatul a vorbit, în emisie directă pentru „Răi da' buni", de la Antena Stars, despre adevăratele sale intenții în această privință. Aflați, mai jos, dacă se recăsătorește cu adevărat în această toamnă sau este vorba de un simplu zvon.

După ce în presă a apărut noutatea că Petru Mircea ar urma să se căsătorească în octombrie, la Botoșani, a urmat reacția critică a Eugeniei – mama Mădălinei Manole. Aceasta a fost urmată și de o declarație a lu Ion Manole. În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, acesta a spus: „Se căsătorește, ce să facă?! O plâng pe aia care îl ia, ăsta nu e om. Se va alege praful și de căsnicia aia.”

Contactat de către prezentatorul emisiunii citate, Petru Mircea a declarat:

„Ăsta, probabil, e și interesul. Nu știu cine se ține din glume din astea sau născociri din astea, de presă, sau poate e o chestie venită tot de la socrii mei ori nu am idee. Păcat că nu se verifică o astfel de informație, înainte de a se arunca.

N-am vrut să intru în direct, pentru că mă simt penibil vorbind despre nimic. Eu încerc să-mi cresc frumos copilul și atât, încerc să mă țin departe de toate lucrurile astea. Sunt epuizat total pe subiectul ăsta. Nu mai vreau să-mi întorc fața către cu totul alte aspecte ale vieții.

Mă simt penibil să spun că vestea despre recăsătorie este falsă. Este o invenție. Nu știu cine și ce urmărește. Fie că se urmărește audiență, accesări mai multe sau să răscolească în continuare subiecte și așa mai departe. Asta e situația.

Nu vreau să comentez cuvintele grele pe care le aruncă mama Mădălinei. Vreau să mă țin cât mai departe de persoana asta. Am suferit destul, îmi ajunge. Nu îmi doresc să ies în față sau să fac ce au făcut socrii mei. Sub nicio formă. Voi lăsa timpul să treacă și, cine va avea de înțeles, va înțelege.”

Amintim că Mădălina Manole s-a stins subit, la vârsta de 43 de ani, pe 14 iulie 2010. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. Investigațiile arată că Mădălina s-a intoxicat cu un pesticid foarte toxic.

Foto: libertatea.ro

Distribuie articolul: