Ți-am mai arătat mesaje emoționante de la bărbați care scriu cum merită să fie iubite femeile. E frumos când vocea masculină vede, prin prisma unei femei, ce ne-ar face fericite. Citește mai jos încă un mesaj anonim selectat de pe un forum străin, în care un bărbat îndeamnă bărbații să iubească femeile cu toată inima.

Egoul bărbatului este unicul motiv al haosului în relații. Nu fă ca femeia să ajungă cu lacrimi în ochi. Asta ar fi un act de lașitate din partea ta. Atunci când vă certați, gândește-te în primul rând la relația dintre voi, ci pune pe planul doi orgoliul. Atunci când mergi pe urmele egoului tău și ale dorinței de a ieși învingător, îi faci dureros.

Ea poate să nu-ți recunoască cât de mult o doare, din cauza neîncrederii sau fricii, dar să știi că îi este foarte greu să iubescă un astfel de bărbat rigid. Mai mult decât atât, te rog, nu-i permite în nicio circumstanță ca ea să se ducă la somn cu lacrimi în ochi. Iarăși, ea poate să nu-ți afișeze durerea, însă încetul cu încetul va pierde încrederea în tine. Mai bine fă așa, ca femeia de lângă tine să se simtă deosebită în fiecare zi.

Deschide-i ușa ca să intre ea prima în încăpere, mergi cu ea la magazin, pregătește-i micul dejun. Cu cât mai mult o vei iubi, cu atât mai mult ea te va iubi în răspuns. Primești ceea ce dai. Încearcă să păstrați iubirea necondiționată, altruistă, să aveți multă încredere reciprocă și să fiți mereu aproape unul de celălalt. Iubește-o cu toată inima ta: emoțional, mental și fizic. Dacă nu o vei putea iubi la fel de mult, lasă-l pe alt bărbat să o facă.

Distribuie articolul: