Încă nu a văzut lumina tiparului, dar deja este solicitată și comandată. Cel de-al treilea volum al Luciei Brainstorm va apărea în trei limbi și se va vinde în patru țări. Ce fericire mai mare pentru un tânăr scriitor?!
„Apariția celei de-a 3-a cărți mi-a adus prea multe daruri. Astăzi Marea Britanie mi-a fost confirmat că le-a plăcut cartea și că va intra pe piața lor. Am primit complimente cum ar fi că: “cartea ta e ceva nou, ceva wow, după care se poate de filmat filme întregi”. Eu desigur sunt extrem de flatată, nici nu am reușit să lansez cartea, că deja este solicitată”, ne-a spus emoționată Lucia Brainstorm.
Interesul pentru cea de-a treia carte a tinerei autoare, de origine moldoveancă, este vădit, iar cititorii fideli îi lasă deja comenzi în privat pentru ea. Detalii din viitoarea publicație nu oferă multe, însă Lucia ne asigură că volumul va fi unul, pe cât de așteptat, pe atât de căutat.
Cartea va apărea în engleză, română și rusă. Volumul publicat va putea fi găsit la noi, în România, la Moscova și în Marea Britanie. Scriitoarea spune că se oprește aici și recunoaște că pentru ea acesta este un succes vădit. Întrebată despre cine o încurajează, Lucia ne-a dezvăluit:
„Tatăl meu mereu a crezut în mine, îmi zicea: „tu ești capabilă, tu trebuie să înveți bine, să îți faci un drum bun în viața”. Știu că nu și-a dorit să mă vadă scriitoare sau actriță… își făcea griji pentru mine și spera să fac ceva mai bun. Acum însă sunt sigură că îl fac fericită și mândru de mine, acest gând mă face împlinită”, ne-a mai recunoscut scriitoarea.
Foto: Arhivă personală

 

Distribuie articolul: