După ce presa de cancan din România a scris că Elena Băsescu ar fi plecat în Maldive cu pentru o vacanță odihnitoare de Revelion, fără copii, dar și în compania unui bărbat chipeș, comentariile s-au ținut lanț. Cea mai tare replică însă a venit chiar de la EBA, care cu doar câteva ore înainte de miezul nopții dintre ani a postat o fotografie alături de tatăl ei, din casa părinților.

Titlul a stârnit de-a dreptul mult interes, în articol fiind descrisă cu lux de amănunte o călătorie până în Maldive, cu toate escalele și traseul real: „Mezina lui Traian Băsescu şi-a lăsat copiii acasă şi a plecat în Maldive, iar CANCAN.ro a aflat detaliile! EBA, prima vacanţă după divorţ cu… un companion-fantomă!”. Atâta doar că publicația nu prezintă nicio dovadă a acestei călătorii presupuse, dar nici a faptului că cineva i-ar fi sesizat în acest sens.

Drept replică, în seara de ajun, pe 31 decembrie, Elena Băsescu a scris pe Facebook, atasând și linkul la articol, dar și poza de mai jos:

„Este ora 20:15. Am ajuns la părinţi, unde vom petrece noaptea dintre ani. Vi-l prezint pe „companionul fantomă, de 45 de ani şi căsătorit”. 🙂 😂  PS. Vă doresc să aveţi un an 2017 mai bun!”, a comentat la poza distribuită fiica mai mică a fostului președinte al României.

basescu-si-fiica

Replicile dure ale internauților, criticând publicația online care nu a respectat etica, dar și normele de dovadă asupra celor scrise au curs gârlă. Ca răspuns, aceștia doar i-au comentat Elenei Băsescu: „Ne cerem scuze ca v-ați întors mai devreme decât era programat, sperăm că nu articolul a fost cauza, totodată pare că a meritat… Revelionul cu asemenea companion merită! :)”.

Citește și: Elena Băsescu a petrecut Crăciunul acasă la părinți, alături de copii (FOTO)

„Cineva s-a speriat de Moşu`! Vă dorim tuturor sărbători frumoase şi liniştite alături de toţi cei dragi sufletelor voastre!”, a scris EBA

„Cineva s-a speriat de Moşu`! Vă dorim tuturor sărbători frumoase şi liniştite alături de toţi cei dragi sufletelor voastre!”, a scris EBA

basescu-crac-cop

Foto: facebook.com/Elena.Basescu

Distribuie articolul: