Hollywood nu doarme niciodată, iar scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt ia noi forme. Avocații lui Brad Pitt susțin că Angelina Jolie este un maestru în a manipula lucrurile și o mincinoasă pentru că l-a prezentat lumii pe fostul soț ca fiind un tată denaturat și nepăsător, deși el i-a dat acesteia, doar în ultimii doi ani, noua milioane de dolari.
Avocații lui Brad au răspuns atacului pe care Angelina Jolie l-a lansat săptămâna trecută după ce ea a manipulat documente legale din care reiese că actorul nu i-a oferit suport financiar pentru creșterea copiilor de când cei doi s-au despărțit, în 2016, notează adpm.ro.


Conform documentelor legale, pe care publicația TMZ le-a obținut, Brad Pitt i-a oferit mamei copiilor săi opt milioane de dolari, bani pe care ea i-a folosit ca să cumpere casa în care locuiește acum și încă 1,3 milioane de dolari ca să acopere cheltuielile pentru creșterea copiilor. Aceste documente dovedesc că Pitt spune adevărul.
Avocații lui Brad susțin că Angelina a recurs la trucuri murdare prin care să îi păteze încă o dată imaginea lui Pitt. Ea a depus, de curând, în fața judecătorului documentele necesare care să grăbească pronunțarea divorțului lor, astfel ca ea să fie o femeie liberă într-un timp cât mai scurt. Angelina a cerut ca restul problemelor ce țin de suportul financiar oferit pentru copii și partajarea bunurilor să fie discutate ulterior.


Pe de cealaltă parte, avocații lui Pitt spun că, în realitate, ei au fost cei care i-au contactat pe reprezentații Angelinei Jolie săptămâna trecută și că i-au cerut exact același lucru: să se pronunțe acum divorțul, ca mai apoi să rezolve chestiunile ce țin de împărțirea bunurilor și stabilirea pensiei alimentare.


Avocații Angelinei au susținut că au nevoie de timp ca să analizeze propunerea lui Brad, ca mai apoi, ea să orchestreze lucrurile în așa fel încât să pară că ea a fost cea care și-a dorit un divorț cât mai rapid. Reprezentații lui Brad spun că acea grijă, pe care ea o afișează față de sprijinul pe care și-l dorește din partea lui Brad, este falsă și că ea știe acest lucru foarte bine.

Vezi și: Un tată neglijent? Angelina Jolie a făcut plângere împotriva lui Brad Pitt (Foto)

Distribuie articolul: