O casă de vis, un cartier exclusivist şi vecini de top! Sandra Bullock (53 de ani) şi-a scos la vânzare vila din West Hollywood şi vrea pe ea aproape 3 milioane de dolari. Locuinţa are patru dormitoare, trei băi şi o piscină imensă.

Actriţa laureată cu premiul Oscar a cumpărat casa în 2001 şi a plătit aproape 1,5 milioane de dolari. Locuinţa este situată la o aruncătură de băţ de Chateau Marmont, restaurantul preferat al vedetelor din Los Angeles. Lânga vila Sandrei şi-a cumpărat casă şi actriţa Cameron Diaz.

Sandra a eliberat locuinţa în urmă cu un an şi jumătate. Prima dată a scos-o la închiriat pentru 15.000 de dolari pe lună.

Potrivit click.ro, casa are patru dormitoare, trei băi, un living uriaş şi este decorată modern. Unul dintre dormitoare a fost tranformat în sală de gimnastică. Camerele sunt spaţioase cu tavane înalte, iar din bucătărie păşeşti într-o grădină plină de flori şi arbuşti. Tot acolo te poţi bălăci într-o piscină imensă.

Sandra Bullock mai are în portofoliu numeroase locuinţe. Actriţa de 53 de ani are proprietăţi în Los Angeles, New York, New Orleans, Jackson Hole, Wyoming şi Georgia.

Distribuie articolul: