Proiectul „Lumea Sandei” a ajuns la final. Sanda Filat a anunțat pe contul său de Facebook despre ultima ediție a emisiunii care a fost pentru ea o mare provocare, dar care ne-a ajutat să descoperim oameni notorii din Moldova. 

Așa cum a promis odată cu lansarea, proiectul „Lumea Sandei” a durat aproape un an. Timp, în care am avut parte de dezvăluiri și istorii inedite ale oamenilor care au pus cuvânt și faptă pentru un viitor mai frumos în țara noastră.

Așa cum pentru Sanda Filat, proiectul a fost mai mult decât o emisiune, la fel și pentru noi,  „Lumea Sandei” a însemnat oportunitatea să o cunoaștem, atât pe Sanda, cât și pe invitații ei, din interior.

Iată mesajul scris de Sanda Filat:

 Emisiunea Lumea Sandei a ajuns la final

În această seară va fi difuzată ultima ediție a emisiunii Lumea Sandei, o ediție retrospectivă, cu cele mai interesante momente. Așa cum am anunțat la lansarea acestui proiect, el a fost conceput să dureze cel mult un an. Este timpul pe care mi-am permis să-l iau de la alte activități pe care le am și care necesită implicarea mea pentru a se dezvoltă.

Lumea Sandei a fost un proiect de care m-am bucurat enorm, la fiecare interviu, la fiecare întâlnire cu personalitățile pe care le-am invitat. Am avut posibilitatea să cunosc anumiți oameni altfel decât îi știam, să le descopăr părțile frumoase, să le arăt și telespectatorilor, acesta fiind și scopul emisiunii, să descoperim împreună modele pozitive, care să ne inspire și să ne mobilizeze. Dacă nu ar fi existat această emisiune, nu aș fi avut posibilitatea toată viață să descopăr atâtea lucruri interesante despre personalitățile de la noi, câte am descoperit în doar un an de zile. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au acceptat să vina în Lumea Sandei, pentru deschiderea manifestată și pentru discuțiile plăcute pe care le-am avut.

Îi mulțumesc Nataliei Morări pentru că m-a a€œbagat” în acest proiect frumos, nu știu ce a vrut ea să facă cu mine și ce a ieșit până la urmă, dar știu că a fost o experiență interesantă și utilă, pentru care îi sunt tare recunoscătoare. Îi mulțumesc din suflet Cristinei Gutu , producătoarea emisiunii Lumea Sandei, pentru modul în care s-a dedicat acestui proiect. Mulțumesc echipei tehnice, niște tineri pur și simplu extrordinari, care mi-au devenit tare dragi și sper să mai am ocazia să colaborez cu ei. Mulțumesc TV7 pentru că a găzduit acest proiect și l-a promovat, a fost o plăcere să colaborez cu această televiziune.

Mulțumesc din suflet SA¼dzucker a€“ „Zaharul Cinci Inimioare”, pentru că a fost partenerul nostru principal în acest proiect, mulțumesc Propagandă Cafe, Salonul Cristis, ea.md, privesc.eu, pentru sprijinul acordat.

În mod special va mulțumesc dumneavoastră, celor care ați privit această emisiune, celor care mi-ați scris, mi-ați dat sugestii sau pur și simplu ați fost alături de mine.

Nu exclud că mă voi intersectă din nou cu televiziunea, în proiectele pe care le voi avea, însă prioritatea mea este acum să dezvolt, că psiholog, programe de training cât mai consistente în cadrul Centrului de Dezvoltare Personală Lila, care să ajute cât mai multe femei din Moldova să se redescopere, să renască și să-și trăiască viață în armonie și dragoste.

Am început și lucrul la o carte, un proiect pe care îl aman de mult timp și nu știu când voi reuși să-l finalizez, însă faptul că l-am început, e un pas important. Și, nu în ultimul rând, am început o viață nouă, pe care vreau să o trăiesc din plin, să mă bucur de tot ce e frumos în jurul meu.

M-am bucurat să fim împreună în Lumea Sandei și va aștept în lumea mea ori de câte ori simțiți nevoia să fim împreună!

Citește și  Sanda Filat se dezice de numele din prima căsătorie! Vezi ce nume va avea acum (Foto)

Distribuie articolul: