Ne-am obișnuit să le vedem pe marile ecrane sau pe covoarele roșii și să le venerăm, dar în realitate sunt oameni ca toți oamenii, și pe lângă carierele de succes au și familii frumoase cu mulți copii. Deja ți-ai dat seama că vom prezenta câteva celebrități, care pe lângă faptul că sunt mai mereu ocupați, își găsesc timp și pentru odraslele lor.

1. Arnold Schwarzenegger
Arnie are patru copii din căsătoria cu modelul Maria Shriver. Dar pentru că nu a fost unul dintre cei mai fideli soți, Arnold Schwarzenegger mai are un fiu nelegitim, al cărui nume a fost făcut public după ce cuplul Schwarzenegger-Shiver a divorțat.

1

2. Justin Chambers
Actorul și modelul american Justin Chambers, care și-a câștigat celebritatea datorită serialului „Anatomia lui Grey”, are de asemenea cinci copii.

2

3. Dustin Hoffman
Actorul Dustin Hoffman are șase copii din două căsătorii, cel din urmă mariaj durează deja 35 de ani.

3

4. Sting
Cântărețul și actor Sting are patru copii de la actuala soție Trudie Styler și doi dintr-o căsătorie anterioară.

4

5. Angelina Jolie și Brad Pitt
Cel mai frumos cuplu de la Hollywood au șase copii, dintre care trei sunt adopți. Aflați că presa americană a anunțat că Brangelina urmează să mai adopte o fetiță în curând.

5

6. Steven Spielberg
Spielberg are șapte copii – unul din prima căsătorie și patru din cea de-a doua, din fericire, actorul nu s-a oprit aici și a mai adoptat încă doi.

6

7. Mia Farrow
Celebra muză a lui Woody Allen, Mia Farrow i-a „născut” muzicianul Andre Previn trei fii, apoi a mai adoptat trei fete. După destrămarea căsătoriei, Mia a mai născut un copil, tatăl acestuia fiind Allen, din păcate nici acest mariaj nu a durat și după ce aceste două vedete s-au despărțit, Farrow a adoptat încă 6 copii. Astfel, în prezent, Mia Farrow are 13 copii și 10 nepoți.

7

8. Sylvester Stallone
Sylvester Stallone are doi fii din prima căsătorie și trei fiice din actuala căsnicie.

EPA BRITAIN CINEMA ACE CINEMA GBR

9. Chris O’Donnell
Faimosul d’Artagnan – Chris O’Donnell este tatăl a cinci copii.

9

10. Michael Porechenkov
Porechenkov are o fiică din prima căsătorie, și trei copii din cea de-a doua, dar pentru că nici Mihail nu a fost un soț fidel, actorul rus are și un fiul nelegitim.

10

11. Robert De Niro
Actorul are șase copii cu trei femei.

11

12. Ivan Okhlobystin
Ivan Okhlobystin s-a căsătorit cu actrița Oksana Arbuzov, această femeie la făcut tătic de 6 ori.

12

13. Kevin Costner
Kevin Costner are trei copii din două căsătorii și un fiu nelegitim.

13

14. Eddie Murphy
Eddie Murphy a trăit timp de 15 ani cu soția lui Nicole Mitchell. Din această căsătorie a avut cinci copii, doi fii îi avea deja până la căsătoria cu Nicole, aceștia erau de la femei diferite; După divorț Eddie a mai devenit încă o dată tată.

14

15. Mel Gibson
Din 31 de ani de căsnicie, Mel Gibson și Robyn Moore au șapte copii. Din nefericire nici acest mariaj nu a durat și Mel s-a cuplat cu Oksana Grigorieva, aceasta din urmă i-a mai „dăruit” un copil.

15

Citește și: Celebrități „neastâmpărate” care au copii nelegitimi (Foto)

Sursa

Distribuie articolul: