Este într-o formă de zile mari! Are 44 de ani şi a născut patru copii, însă continuă să aibă o siluetă invidiată de colegele ei de breaslă. Heidi Klum a făcut plajă în sânii goi în Cabo San Lucas, din Mexic şi s-a giugiulit cu noul ei iubit.

Heidi Klum şi-a încheiat în 2017 cariera de 13 ani de fotomodel Victoria’s Secret. Şi pentru că noua meserie de prezentator de televiziune i-a adus numai anul trecut 21 de milioane de dolari în cont, Klum a profitat de vacanţă pentru a fugi în Mexic. L-a luat cu ea pe noul ei iubit Tom Kaulitz (28 de ani) şi şi-au făcut de cap la o vilă pe care au închiriat-o pentru weekend.

Heidi şi muzicianul Tom Kaulitz s-au cuplat la finele lui martie şi au profitat de scurta vacanţă de la începutul lui aprilie pentru… a se cunoaşte mai bine, ca doi porumbei.

Nu încerc să păcălesc timpul şi nici să rămân tânără la nesfârşit. Cu toţii îmbătrânim la un moment dat, tot ce contează este să rămânem tineri în suflet chiar şi atunci când ni se albeşte părul din cap”, a declarat Klum pentru revista germană Maxim. Klum va începe în acest an o serie de proiecte „Next Top Model” în SUA şi va face naveta în Germania unde are mai multe contracte de publicitate.

Sursa foto: splashnews.com

Distribuie articolul: