A fost mare sărbătoare ieri, într-una din cele mai admirate familii din Capitală. Soții Petru și Nadejda Dubița au marcat 5 ani de când au devenit părinți și tot atâția de când fericirea lor are 4 nume: Rebeca, Patrice, Lidia și David!

Cei 4 omagiați au avut parte, aseară, de o petrecere de zile mari, alături de alți pici de vârsta lor. Micuții au fos distrați de un animator mascat în costum de Spider Man, care le-a făcut sărbătoarea memorabilă. Tortul aniversar a fost nelipsit, iar din el au gustat toți oaspeții serii.

Odată cu venirea pe lume a copiilor, viața nostră s-a schimbat la 180 de grade. Cvadrupleții, de fapt, sunt pentru noi marea provocare, de la care primești bucurie sufletească, satisfacție, dar care poarta cu ea atâtea griji, nevoi și probleme. Eu încerc să-i înțeleg pe cei care îmi spun „Eiiiiiii, patru de-odată și gata, ai scăpat, ți-ai luat de-o grijă”, pentru că nici eu nu mi-aș fi închipuit vreodată cum e să crești patru copii odată și câtă fericire, dar și responsabilitate poartă această provocare.

Mămicilor de cvadrupleți de la noi, vă admir pentru curaj, nu vă invidiez și vă doresc multă-multă răbdare”, ne mărturisea Nadejda, mama celor 4 frățiori, într-un interviu anterior.

Posted by Dubita Nadejda on 1 Martie 2017

La mulți ani, Rebeca, Patrice, Lidia și David! Să aveți parte de o copilărie cât mai fericită!

Întreaga lor poveste, alături de un pictorial inedit, le găsiți aici:

Nadejda și Petru Dubița: „Cvadrupleții sunt marea provocare a vieții noastre!”

Foto: Arhiva personală, Ellene Photography

Distribuie articolul: