Pe 10 octombrie, revista EA.md împlinește 7 ani și dă o Petrecere în Pijamale de zile mari. Aniversarea noastră va marca a IV-a ediție a petrecerii de acest tip, care adună zeci de femei cu personalitate și mult stil. Ne distrăm, socializăm, aflăm lucruri noi și interesante, creăm noi legături și ne relaxăm de la griji și problemele de la muncă și de acasă.

Vezi cum s-au distrat invitatele noastre la precedenta Petrecere în Pijamale, organizată chiar înainte de Ziua Internațională a Femeii, pe 7 martie, la un local din capitală. Iată ce ți-am pregătit pentru această ediție: 7 motive să nu ratezi Aniversarea în Pijamale marca EA.md

Întrebați-ne care este rețeta unui chef memorabil. Vă spunem: oameni veseli, fără inhibiții, petrecăreți din fire și cu o pijama drăguță acasă. Petrecerile în Pijamale, organizate de revista online Ea.md, au ecori care țin pentru mult timp gura târgului.

Pe scurt, despre o petrecere în pijamale la care vrei să revii (Video)

La Aniversarea în Pijamale surprizele, concursurile și muzica bună vor fi la ordinea zilea, totul combinat cu un vin bun și gustări delicioase, cu un tort de sărbătoare, fete frumoase care vor defila și multă muzică bună.

disclaimer aniversarea in pijamale

Distribuie articolul: