Nicolae are 23 de ani, este student. Despre el se spune că s-a născut pe role. Își câștigă banii din buzunar livrând prânzuri calde. Pentru a economisi din timpul pe care l-ar putea pierde între mașini și în ambuteiaje, tânărul a urcat într-o zi pe role ca să își facă munca. De atunci nu s-a mai descălțat.

Nicolae are 23 de ani, este student. Despre el se spune că s-a născut pe role. Își câștigă banii din buzunar livrând prânzuri calde. Pentru a economisi din timpul pe care l-ar putea pierde între mașini și ambuteiaje, tânărul a urcat într-o zi pe role ca să își facă munca. De atunci nu s-a mai descălțat.

„Am auzit că în Turcia există curieri pe role, așa că am decis să încerc și eu. Angajatorul nu a fost împotrivă. Mi-a zis să încerc, cel mai important fiind să nu scap prânzul, să fiu atent și să ajungă îngrijite la destinație”.

Din cauza gropilor și trotuarelor inexistente, se mai întâmplă mici incidente, dar fără consecințe pentru prânz, povestește Nicolae.

„Am avut un incident când m-am poticnit în nisip, dar am căzut pe fese și foarte atent am pus prânzurile pe asfalt. Nu au pățit nimic.”

Vedeți ce vis are Nicolae, legat de bătrânețe, în materialul realizat de jurnaliștii TV8.

Foto: captură video

Distribuie articolul: