De-a lungul anilor, revista „Nunta by AURA” a devenit ghidul și sursa de inspirație pentru toți cei care își doresc să organizeze o nuntă de neuitat. Într-un eveniment monden unde s-au celebrat cei 20 de ani de activitate ai Agenției AURA, a fost lansat oficial și noul Catalog, denumit „Biblia Miresei” – un must-have pentru miresele anului 2018… și nu doar. În el se regăsesc informații de la A la Z despre nuntă și sfaturi de la specialiștii în domeniu care te ajută să pui la punct toate detaliile ce țin de organizarea unei nunți.

„Noul catalog-print este unicul catalog din Republica Moldova de așa gen. Este unul foarte și foarte consistent și cuprinde 335 de pagini. Este un produs 2 în 1, deoarece conține și agenda miresei, unde aceasta își poate face notițe, dar și multă informație pe orice detaliu care poate fi la o nuntă”, a menționat Aura, directorul revistei Nunta by Aura.

Deoarece a fost un eveniment nupțial, au fost invitați toți partenerii care fac parte din comunitate. Printre ei s-au regăsit prestatorii de servicii din diferite domenii, care se ocupă de: muzică, divertisment, DJ & efecte speciale, decor, invitații, tort & candy bar, rochii de mireasă, costume pentru miri și alții. Pe lângă toate acestea, la eveniment a fost prezentat și noul portal on-line – nuntabyaura.md.

Aurelia Gândea, wedding planner, a precizat: „Această platformă este una modernă, fiind gândită pas cu pas și având instrumente de ultimă generație. Un mare plus este cel că îți oferă posibilitatea de a interacționa direct cu publicul țintă. Misiunea noastră și a voastră, a prestatorilor de servicii, este să ridicăm calitatea organizării evenimentelor la cel mai înalt nivel. Dat fiind faptul că activăm deja de mult timp în domeniu, cunoaștem atât problemele cu care se confruntă prestatorii, cât și cele cu care se confruntă mirii. Iar noi venim cu o soluție.”

Rodica Fortuna, designer „Fortuna Sisters”, creatoare de rochii de mireasă:

„Ideea lansării unui astfel de portal îmi pare foarte interesată și binevenită, mai ales pentru mirese. De acolo ar putea să se inspire și să afle multe lucruri noi, să cunoască unii din cei mai buni prestatori, să vadă rezultatul final în pozele mireselor care deja au celebrat nunta și să facă alegerice corecte. E foarte interesantă ideea că pot trece prin filtre informația, spre exemplu culoarea folosită la eveniment și conform rezultatului va vedea pe ecran anume ceea ce caută și pozele care i-au plăcut să îi facă legătura directă cu prestatorul.”

De la eveniment nu a lipsit muzica bună, ținutele cocktail, multe zâmbete și socializare, dar și idei concrete care vin în ajutorul prestatorilor de servicii din acest domeniu. Ulterior, aceștia au avut parte de muzică, dispoziție bună garantată și de un fourchette delicios, by Casa Rinaldi.

Autor, FOTO: Nicoleta Balacci, stagiară