Despărțirea de fotbalistul rus Dmitri Tarasov o inspiră pe Olga Buzova să pășească tot mai departe în industria muzicii. Nu vom aborda calitățile vocale ale celei mai populare rusoaice de pe Instagram, ci faptul că ideea celui mai nou clip al său s-a mai repetat într-un videoclip recent al lui Mariah Carey.

Olga Buzova a lansat, pe 17 aprilie, videolipul oficial al celui de-al treilea single din cariera sa – pentru piesa „Люди не верили” (trad.: „Oamenii n-au crezut”), iar în numai 2 zile de după lansare, produsul a adunat peste 1,6 milioane de vizualizări în rețeaua YouTube.

buzova

Imaginile au fost surprinse la Sochi, iar în scenele din clip, vedeta apare hoinărind de una singură pe un litoral, în haine albe, de înger. Momentul culminant surprinde scena în care Olga își incendiază rochia de mireasă – semn al răzbunării față de trădarea soțului său – Dmitry Tarasov, de care a divorțat și care și-a găsit fericirea în brațele unei fete mai tinere.

cats

Straniu sau nu, dar o scenă similară e regăsită și în clipul pentru piesa „I Don’t”, feat. YG, al lui Mariah Carey. În acest clip, Mariah a decis să-și ardă rochia albă, pe care o pregătea pentru nunta pe care avea să o joace alături de logodnicul său miliardar – australianul James Packer.

După despărțirea de miliardarul australian, Mariah Carey și-a incendiat rochia de mireasă! (VIDEO)

Foto: captură video

Distribuie articolul: