După cea de-a doua semifinală a Eurovision-ului producătorii și regizorii concursului muzical au decis ordinea în care țările vor evolua în mare finală din data de 12 mai. Nimic nu este întâmplător, se ține cont de cele mai mici detalii în cadrul show-lui.

Moldova va ieși pe scenă de această dată sub numărul 19. Producătorii show-ului au explicat că există anumite reguli care decid ordinea țărilor și asta depinde foarte mult de show și stilul muzical. Se va evita ordinea consecutivă a două țări care sunt reprezentate de același stil de muzică, de exemplu o piesă rock nu va fi urmată de o altă melodie rock.

Cum s-a decis ordinea țărilor vezi în video-ul de mai jos, iar lista țărilor și ordinea o vezi aici.

Update:

Iată mesajul de mulțumire al trupei DoReDoS, plasat acum oră pe pagina lor oficială:

Mii de mesaje, urări frumoase,le vedem pe toate și îl simțim pe fiecare!! Mulțumim tuturor pentru susținere! Echipa noastră Dream Team a lucrat mult pentru a vă uimi, și rezultatul arată că -DA! Haideți mai departe să arătăm la toată lumea că numai împreuna putem aduce acasă un rezultat bun! ❤”

Vezi și: Explozie de bucurie pentru trupa DoReDoS! Cum a sărbătorit echipa Moldovei trecerea în finala Eurovision 2018 (Video)