La un an de când au anunțat logodna, Ed Sheeran  și iubita sa, Cherry Seaborn, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii extrem de discrete.

Acesta s-a căsătorit cu prietena sa din copilărie, Cherry , chiar înainte de Crăciun, într-o ceremonia la care au participat doar 40 de prieteni și membri apropiați ai familiei, conform The Sun.

”Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost o ceremonia extrem de discretă – doar câțiva colegi de școală ai lui Ed, niște rude și un preot. Au fost doar 40 de persoane – așa că fără Taylor Swift, fără șefi de la casele de discuri sau alte staturi pop. El și-a dorit să nu fie prea multă agitație, a vrut să fie o nuntă micuță de iarnă, doar pentru ei”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată.

”Niciunul dintre el nu a dorit să facă mare zarvă. Cherry a voit să treacă prin asta fără probleme sau indiscreții din partea presei”.

Conform aceleiași surse, Ed Sheeran și soția sa plănuiesc, pentru vară, o nuntă în stil festival, la care să invite toți prietenii din lumea showbiz-ului, cărora până acum nu li s-a spus de nunta lor secretă.

Ed și-a anunțat logodna cu Cherry în luna ianuarie a anului trecut postând o imagine cu ei doi pe contul său de Instagram, alături de comentariul: ”M-am luat logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt foarte mândre, de asemenea”.

SURSA