„Beauty Factory” – un nou proiect pe EA.md despre frumusețe, trucuri și trenduri. Vă vom aduce filmulețe scurte în care vom testa produse de machiaj și vom vorbi despre utilizarea corectă a acestora. Pentru că mai sunt ore numărate până la noaptea dintre ani, în prima ediție am decis să vorbim despre iconicul ruj roșu.

Rujul roșu a fost, este și va fi mereu în vogă. Să ne aducem aminte ce spunea Audrey Hepbun : „There is a shade of red for every woman”. Nu există să nu ți se potrivească această culoare pe buze, trebuie doar să găsești nuanța potrivită ție.

În prima ediție am testat 4 nuanțe de ruj roșu, oferite de Melkior.md, potrivite pentru diferite tipaje de frumusețe și diferite ocazii.

1. RUJ SHINY, COSMOPOLITAN RED

Primul ruj potrivit în special brunetelor cu ten măsliniu, este un bordo. Deși vorbim despre o nuanță puternică, acesta este totuși mai subtil decât roșul clasic și parcă mai ușor de purtat.

2. CREION DE BUZE CREMOS, SMILEY

Cel de-al doilea ruj pe care trebuie să îl încerci, este un ruj roșu cu o nuanță de portocaliu. Acest ruj e culoarea ta dacă ești curajoasă și nu te deranjează să fii în centrul atenției.

3. RUJ LICHID MAT, SEXY

Acesta este clasicul ruj roșu cu un subton cald, potrivit de minune blondelor. Având în vedere că este un ruj mat, este foarte rezistent și pigmentat. Deci dacă mergi la un eveniment ce durează mai multe ore, îl poți folosi cu încredere.

4. LUCIU DE BUZE, SORBET

Cel de-al patrulea produs pe care l-am testat, este un gloss pe care l-am aplicat pe centrul buzelor pentru a crea efectul de buze mai pline și mai voluptoase. Glossul are o nuanță de zmeură și îl puteți purta la un machiaj de zi.

Trei reguli de aur când alegi un ruj roșu!

1. Caută nuanța de roșu potrivită pentru tenul tău.

2. Optează pentru un machiaj mai natural la ochi, pentru că ai deja un accent puternic pe buze.

3. Rujul roșu scoate în evidență dantura, deci ai grijă la zâmbet.

Cum arată aceste rujuri, vezi în video de mai sus!

Mulțumim magazinului Meli Melo pentru cercei.