Revista „Aquarelle” a organizat astăzi, 12 octombrie, o conferință de presă cu Roza Syabitova.

Aceasta a venit ca o notă informativă despre seminarul care îl va ține astăzi faimoasa pețitoare din Rusia, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

Citește și: Roza Syabitova și-a arătat fiica! Tânăra a împlinit de 23 de ani

Cunoscută în Rusia ca psiholog, autor de cărți, specialist în relații personale și co-prezentatoarea emisiunii  „Давай поженимся” (Первый канал), Roza Syabitova se află în premieră la Chișinău, iar în cadrul conferinței organizate, a expus unele detalii din ceea ce se va aborda la seminar și a răspuns la întrebările jurnaliștilor. Aceasta va pune în discuție „Lecții de viață” utile pentru orice femeie. Temele de bază vor fi: „Care este valoarea femeii și cum să-ți majorezi încrederea în sine?”, „Bărbatul visurilor tale!”, „Cum îți găsești dragostea vieții!”, „Cum să cucerești pe oricine?”, „Secretele bărbaților pe care ar trebui să le cunoască orice femeie”, „Tehnicile unei căsătorii de succes”, „Tehnici și rolul de a fi femeie deșteaptă și inteligentă”, „Toate tehnicile de cucerire ale unei femei”, „De ce pe unele le iubesc, iar cu altele se căsătoresc”, „Secretele unei familii de succes”.

Citește și: Sexy la 54 de ani! Prezentatoarea Roza Syabitova e de nerecunoscut într-un pictorial picant (Foto)

Evenimentul s-a desfășurat la Bristol Central Park Hotel, iar reprezentanții mass-mediei prezenți la conferința de presă au primit bilete de intrare la seminarul preconizat pentru diseară, unde sunt așteptați toți doritorii de a ”învăța chiar din experiența proprie a Rozei” după cum afirmă chiar însăși Roza Syabitova.

Distribuie articolul: