Inspirați de primul #ROOFOFFLINE. Punct și de la capăt, cei de la AGORA pornit curajoși să-l organizeze pe-al doilea. Vara aceasta, Echipa Agora.md va avea 3 ediții de evenimente pe acoperiș, cu tematici și activități diferite. Pe 18 iulie, ești așteptat pe acoperișul foarte primitor al fabricii Portavita cu o nouă provocare: #ROOFOOFLINE2019. Cool Mutinationals, eveniment susținut de Kaufland Moldova.

 

„Iată 5 lucruri importante despre această ediție:

1. Vom discuta despre ce sunt multinaționalelele, câte multinaționale avem în Republica Moldova, care e valoarea lor adăugată pentru economie și societate, sunt multinaționalele cele mai dorite sau cele mai birocratice companii-angajator

2. Vom avea partea de invitați speciali, atmosferă încântătoare pe acoperiș cu limonade și ice-coffee, oameni faini cu care să ne împărtășim istoriile și experiențele.

3. Biletele early bird pot fi procurate până pe 10 iulie cu doar 75 lei, de aici. De pe 11 iulie biletele vor fi 100 lei. O opțiune faină sunt biletele de grup pentru prietenii care vor să vină împreună – 350 lei / 5 persoane.

4. Acoperișul fabricii Portavita este la Petricani 17/22, se vede de pe podul de la strada Mihai Viteazu, mărginește cu calea ferată și are un apus de milioane. Despre vreme facem noi înțelegerea, bineînțeles ajutați de Kaufland Moldova.

5. ROOFOFFLINE este un eveniment cu dress code: FĂRĂ TOCURI (tocuri cui, groase sau tanchete). Iar asta din 2 motive: vrem să te relaxezi la acest eveniment și vrem să asigurăm securitatea acoperișului.
Book now your #ROOFOFFLINE experience!”, ne îndeamnă cei de la Agora.md.

#ROOFOFFLINE2019 este organizat grație suportului partenerilor:
Partener General – Kaufland Moldova
Parteneri Silver – VictoriabankDOR Wines
Parteneri Gustoși – Wine GoghDallmayr Coffee Moldova
Partener Wellness – Shiromassage
Partener – iTicket

Early bird (până pe 10 iulie) – 75 lei
Standard (11-18 iulie) – 100 lei
Business Tickets (pentru grup de 5 persoane) – 350 lei

Vă așteptăm cu mare drag și surprize frumoase!