Despre divorțul lor știu toți și nimeni, asta pentru că au reușit, dincolo de toate, să păstreze o relație profesională impecabilă și să dezvolte în continuare o afacere de succes. Fondatorii Revistei VIP Magazin, Rodica Ciorănică și Sergiu Gavriliță, anunță oficial că au divorțat. Iată mesajul lui Sergiu Gavriliță.

Părinții revistei VIP Magazin nu mai formează un cuplu de ceva timp. Despre acest lucru a anunțat chiar unul dintre ei pe contul său de Facebook.

Cioranica Gavriliță

„O explicație nedorită, dar necesară!
Eu n-am să scriu despre cei 20 de ani împreună… Poate cândva, într-o carte… Îmi place istoria..! Subiestimăm nemotivat legatura acesteia cu memoria generală a existenței noastre…
Rodica e cel mai frumos om care a fost în viața mea… Doar că a aparut cândva, undeva o neînțelegere peste care n-am putut trece… fiind, probabil, prea naivi… Din partea ei sau a mea… Dar asta nu mai este important… Suntem maturi și conștientizăm că doar fiica noastră contează… Și afacerea, care se numește VIP magazin… Ne vedem zilnic, facem ședințe, totul merge înainte!… Doar că fiecare cu propria viață!… Până la urmă, vorba ceea banală, ne naștem și murim singuri… Fiecare e responsabil de soarta sa!…”, a notat pe pagina sa de Facebook Sergiu Gavriliță.

Precizăm că Rodica Cioranica și Sergiu Gavriliță au împreună un copil, este vorba despre Paula Mia Gavriliță.