Rodica Ciorănică a fost ieri invitată la emisiunea „Iubește viața, la tv8 cu Tatiana Granciuc”. Jurnalista a vorbit pentru prima dată despre relația cu fostul soț Sergiu Gavriliță, care a decedat anul trecut. 

Vezi și: A decedat fondatorul VIP Magazin, Sergiu Gavriliță

„Sergiu cred că o să fie tot timpul cel mai important bărbat din viața mea. Am fost foarte fericiți împreună, dar și foarte nefericiți după ceva ani. Să știi că am trăit fiecare sentiment la maxim și cu adevărat, probabil am fost cel mai frumos om din viața lui. Să zic acuma cine, unde a greșit, nu mai are rost, au rămas toate acolo undeva. Eu sunt un om care, dacă iubește, iubește, iar dacă nu mai iubește nu poate să rămână alături de un om.”

„Am divorțat 12 ani în urmă, deși foarte puțini au știut acest lucru pentru că am continuat să muncim împreună și să împărțim un acoperiș. Am sperat că putem să fim cei mai buni prieteni când vom ajunge să ne iertăm unul pe celălalt, dar eu știam că această iertare va veni în momentul în care Sergiu va cunoaște o altă femeie și o va iubi poate mai mult decât pe mine. Sunt sigură că a mai iubit, dar asta știe doar el,” a mărturisit Rodica Ciorănică.

În video-ul de mai jos puteți urmări emisiunea integrală.

Video: Iubește viața, la tv8.

Vezi și: „După Cortină” cu Rodica Ciorănică, așa cum rar ai văzut-o: „Plecatul din televiziune a fost subit și pentru mine…” (Video)

Distribuie articolul: