Designerul italian Stefano Gabbana nu se abține atunci când vine vorba de a lansa critici sau opinii de care nimeni nu are nevoie pe Internet. Despre ce este vorba acum?

Stefano Gabbana nu se abține de la comentarii malițioase pe Instagram, iar istoria lui în această direcție este deja arhi-cunoscută. Gabbana a criticat felul în care arată Selena Gomez a intrat într-un război cu Miley Cyrus și a decis, împreună cu partenerul său, Domenico Dolce, să o îmbrace pe Melania Trump, într-o perioadă în care majoritatea caselor aveau o opinie diferită.

Mai mult, cei doi sunt celebri și pentru procesele de evaziune fiscală, dar și pentru un interviu extrem de homofob în care spuneau că homosexualii nu ar trebui să aibă copii și că acei copii născuți prin fertilizare sunt sintetici’. Ca dovadă că Stefano Gabbana nu se abține și nu are nici un filtru atunci când își exprimă opiniile stă și un comentariu la adresa Mariei Grazia Chiuri, designerul Dior – despre a cărei colecție couture a scris „A greșit totul, ca de obicei!”.

Iar acum tot casa Dior pare să fie ținta unui comentariu postat de Gabbana pe Instagram. Totul a pornit de la nunta bloggeriței Chiara Ferragni (puțin spus bloggeriță, pentru că Ferragni deține deja mai multe afaceri de modă cu profituri uriașe, deși toate au pornit de la blogul ei, The Blonde Salad). Ferragni s-a căsătorit cu cântărețul Fedez Leonardo Lucia într-o ceremonie spectaculoasă, de-a lungul căreia a purtat trei rochii realizate special pentru ea de Dior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dad bringing me to my husband ❤️

O postare distribuită de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) pe

Rețeaua Instagram a explodat de reacții la cele trei rochii purtate de Ferragni, mulți utilizatori postând și repostând imagini cu acestea. Iar la una dintre aceste postări contul @commentsbycelebs, care urmărește reacțiile vedetelor în social media, a surprins încă o dovadă faptul că Stefano Gabbana nu se abține de la a stârni controverse: „Cheap” – a fost reacția lui la o imagine care o înfățișa pe Ferragni purtând una dintre cele trei rochii, scrie Elle.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yes I do, forever 💍

O postare distribuită de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) pe

În fapt, cele trei rochii au fost pregătite pe parcursul unui an de către Ferragni împreună cu Maria Grazia Chiuri, designerul casei Dior, incluzând o mulțime de elemente personalizate. Iar reacțiile fanilor Chiarei Ferragni la comentariul răutăcios al lui Gabbana i-au arătat designerului că lumea nu mai stă de multă vreme în loc de opiniile lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Family is everything 💘

O postare distribuită de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) pe

Vezi aici cum arătau şi celelalte rochii: Cea mai bogată bloggeriță din lume s-a căsătorit cu un rapper italian. Au avut o nuntă de basm (Video)