Interpreta ar forma un cuplu cu cel care este copia fidelă a unuia dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă! Rita Ora a fost observată zilele trecute în compania lui Rafferty Law, care este fiul celebrului actor Jude Law.

Interpreta și mai nou actrița, Rita Ora a făcut cunoștință cu Rafferty, care este mai mic decât ea cu 6 ani, pe platourile de filmare, cei doi jucând în filmul Twist, ce va fi lansat în 2020.

Potrivit dailymail.co.uk, Rita ora și Rafferty formează un cuplu deja de câteva săptămâni, ei fiind suprinși împreună zilele trecute la after party-ul organizat de British fashion Awards 2019.

Citește și: Doina Ciobanu, copleșitoare în sacou și fără sutien la Fashion Awards 2019. Moldoveanca s-a remarcat prin stil și atitudine (Foto)

Foto: bild.de

O sursă apropiată a dezvăluit că între ei ar exista o chimie deosebită: „Acum este o relație normală, așa că au decis că sunt gata să iasă în public, ca un cuplu, pentru prima dată. Nu puteau să nu se țină de mână, deoarece sunt încă la început de relație și țin enorm unul la altul”.

Sursa: Dailymail.co.uk

Vezi și: Cele mai proaste apariții la Fashion Awards 2019: machiaj dubios, printuri confuze și ținute nepotrivite (Foto)