Cine, dacă nu dietologii, antrenorii de sport sau fotomodelele vor recomanda de fiecare dată doar rețete verificate pe propria piele? Un exemplu e și rusoaica Valentina Zelyaeva. Modelul care a defilat pentru branduri ca Alexander McQueen, Balmain, Blumarine, Chanel sau Christian Dior recomandă o rețetă de smoothie sănătos și perfect pentru momentul în care îți termini ora de sport.

După antrenamentele obositoare, smoothie-urile organice sunt mai mult decât recomandate, acestea urmând să întăreasă efectul de tonifiere al încărcăturii fizice.

Ori de câte ori iese din sala de sport, modelul Valentina Zelyaeva consumă un smoothie verde, preparat din ingrediente cu proprietăți magice.

page

Se prepară în felul următor: amestecând în blender 2 mere, două mănunchiuri de țelină, 150 de grame de ananas, jumătate de castravete, un pahar de apă, niște pătrunjel și niște frunze de salată sau varză. Suplimentar, puteți adăuga în blender și o bucățică de lămâie.

Pentru tinerele care își doresc să arate ca niște top-modele, Valentina Zelyaeva a creat un întreg blog cu rețete și recomandări beauty.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: