Armonia într-o relația depinde de cât de compatibil ești cu partenerul de cuplu. Iată care sunt caracteristicile amoroase, în funcție de data nașterii. Ție, ce ți se potrivește?

Cifra destinului se calculează anunând cifrele din data de nașterii, până când se ajunge la o singură cifră.

Exemplu – 17 octombrie 1977: 1+7+1+0+1+9+7+7=33=3+3=6

Cifra destinului 1
Persoanele cu cifra destinului 1 sunt foarte mature și au multe cunoștințe. Sunt foarte atrași de persoanele de sex opus și le este greu să aibă un singur partener. Nu înțeleg că mariajul înseamnă uniunea a doi oameni egali, atât în pat, cât și în viața de zi cu zi.

Cifra destinului 2
Pentru persoanele cu cifra destinului 2, casa este cel mai important loc din lume. Așa că au nevoie de un partener la fel ca ele. Sunt loiale și cer la rândul lor loialitate. Atât timp cât se simt iubite, totul este în regulă. Sunt pasionale și aventuroase. Dacă au motive de gelozie devin violente.

Cifra destinului 3
Posesorii cifrei destinului 3 sunt încântători și atrag persoanele de sex opus ca un magnet. Au nevoie de parteneri cu care să împartă interese comune și cu care să participe la multiple activități sociale. Dacă nu au parte de așa ceva se simt dezamăgiți și își caută fericirea în altă parte.

Cifra destinului 4
Oamenii cu cifra destinului 4 sunt destul de închiși și simt nevoia unei familii. Sunt persoane de încredere, loiale. Nu pun mare accent pe romantism și flirt, iar sexul este doar în cadrul căsniciei.

Cifra destinului 5
Persoanele cu cifra destinului 5 sunt dornici de experimente. Succesul sau eșecul relațiilor lor depind de cât de bine se înțeleg cu partenerul din punct de vedere spiritual. Pentru ei cuvintele sunt mult mai importante decât săruturile, afecțiunea și chiar sexul.

Cifra destinului 6
Cei care au cifra destinului 6 sunt foarte sexy. Când își aleg un partener căută stabilitatea financiară și mai puțin compatibilitate sexuală sau dragostea reciprocă. Nu sunt foarte deschiși în a-și exprima sentimentele.

Cifra destinului 7
Nu este ușor să păstrezi armonia în cuplu lângă persoanele cu cifra destinului 7. Sunt sensibili și trebuie să te porți cu mănuși. O căsnicie reușită alături de o persoană cu cifra destinului 7 presupune loialitate, angajament, interese comune și o grijă deosebită acordată creșterii copiilor.

Cifra destinului 8
Cei care au cifra destinului 8 au tendința de a se axa spre carieră și mai puțin spre relații amoroase. De aceea cei mai mulți dintre ei se căsătoresc mai târziu. Sunt persoane loiale și iubitoare, iar după ce se căsătoresc sunt capabili să își sacrifice cariera de dragul familiei.

Cifra destinului 9
Persoanele cu cifra destinului 9 vor să fie iubite. Ar face orice din dragoste, chiar și să se umilească. Adora romantismul și își pierd rapid interesul dacă partenerul nu-i oferă o astfel de atmosferă.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Distribuie articolul: