Am fost deprinși să credem că bărbații nu trebuie să fie „specialiști” la capitolul babysitting, însă realitatea ne demonstrează contrariul: bărbații trebuie, pot și chiar se implică în dădăcirea bebelușilor. Tăticul pe care îl veți cunoaște mai jos, a devenit expert în a ține în brațe un bebeluș.

Tăticul din imagini este originar din SUA și a decis să împărtășească cu alți părinți diferite modalități de a ține în brațe un bebeluș. Multe dintre aceste poziții nici măcar nu v-au tecut prin minte!

Jordan Watson a devenit tată recent, dar deja a învățat să-și țină copilul în brațe în atâtea feluri, încât nici copilul și nici mâinile să nu-i obosească. Master-class-ul acestui bărbat a fost publicat pe canalul său personal de YouTube și în doar o săptămână, a fost vizualizat de peste 1,5 milioane de ori!

În lista cu opțiunile pe care le oferă Jordan, se numără ținutul în brațe tradițional – „leagăn”, „stâlpușor”, dar și poziții netradiționale, inventate de el: „minge pentru rugby”, „pasărea pe firul de curent electric”, „superman”, „bebelușul-pește”, „lada cu bere” și alte denumiri haioase.

Amuzați-vă și furați din secrete!

Distribuie articolul: