Despre faptul că urmează să devină tată, MOT a anunțat în toamna anului trecut, atunci când și-a surprins fanii și cu un videoclip de-a dreptul adorabil. Acolo, rapperul rus s-a filmat alături de soția sa. Au urmat câteva luni în care cei doi și-au delectat urmăritorii virtuali cu imagini superbe în rol de viitori părinți. De curând, însă artistul a devenit proaspăt tătic.


Vezi și: Rapperul MOT va deveni tătic! Iată cum a făcut marele anunț (Video)

MOT a anunțat acest lucru chiar pe contul său de Instagram, unde a publicat un mesaj emoționant, alături de prima imagine pe care au realizat-o în trei.

„Acum suntem o familie deplină și împlinită. Mulțumesc pentru fiu, cea mai bună soție a mea și iubită mamă”, a menționat rapperul.

Și proaspăta mămică, Mariya Melnikova a spus urmăritorilor despre faptul că în viața lor a mai apărut un membru. Aceasta a născut pe data de 22 ianuarie.

„Este cea mai fericită zi din viața noastră! Bine ai venit în familie, fiule! Te iubim nespus de mult! Iubitule, tu ești eroul nostru! Ne-ai susținut, ne-ai ajutat. Ești cel mai bun Tată”, a scris soția rapperului rus.

Публикация от MaryMe (@maryme.23)

Iată și alte imagini cu frumoasa familie, din perioada în care se aflau în așteptarea minunii.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: