Deși nu au încă nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă SPA, bebelușii se pot bucura deja de primele astfel de servicii din lume, destinate anume lor. Unde a fost lansat primul astfel de salon, aflați mai jos.

Baby Spa Perth – așa se intitulează primul salon de SPA, ai cărui beneficiari sunt exclusiv micuți cu vârsta de până la jumătate de an. Salonul se află în orașul australian Perth.

În acest centru SPA, micuții au ocazia să ia lecții de înot într-o cadă imensă cu apă caldă și să se relaxeze în cadrul unor ședințe de masaj cu utilizarea uleiului din semințe de struguri. Baby Spa Perth are și un cont de Instagram pe care sunt publicate fotografii cu micii clienți care ajung să se bucure de acest „rai al bebelușilor”.

Deși îi ajută să se miște și să se pregătească de mers, la lecțiile de înot unii bebeluși reușesc chiar să adoarmă: într-atât de relaxantă este atmosfera. Unde mai pui că apa din „bazin”este purificată în permanență cu ozon, devenind inofensivă.

Denumirea a devenit o franciză, fondatoarea căreia a deschis saloane similare și în Anglia, Spania, dar și Africa de Sud.

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: