Organizatorii Festivalului Tradițiilor Dulci – Mai Dulce, desfășurat pe 24 mai la Chișinău, au rugat participanții să se deghizeze colorat atunci când vor veni la eveniment.

 lia fia2
„Curcubeul este sursa noastră de inspirație în acest an. Festivalul va fi decorat de o echipă de designeri, printre care și cei mai buni studenți de la Balul Brazilor de Crăciun, care de câteva luni bune lucrează la concept și instalații. Ne vom strădui din răsputeri să avem un eveniment frumos și colorat. Dar fără voi, acest lucru nu ne va reuși. Inventați, căutați, găsiți cum să faceți parte și voi din această sărbătoare colorată. Fiți și voi un curcubeu! Vom aprecia ENORM dorința voastră de a face parte din gașca noastră colorată. Să vedeți apoi ce poze frumoase vom avea cu noi și Chișinăul nostru drag!”, ne spun cei din KLUMEA, organizatorii evenimentului.
IMG_0862
Printre partenerii evenimentului ne vor da o mână de ajutor și ne vor propune accesorii colorate și cochete chiar pe loc! Cele mai inspirate bentițe și șorțulețe a fost creat de designerul autohton specializat în haine pentru copii, în exclusivitate pentru Festivalul Tradițiilor Dulci – Lia Fia.
Brandul care ne-a cucerit la edițiile anterioare de Mai Dulce revine cu celebrele bentițe cu cireșe, dar și cu noi bentițe în culorile curcubeului, cu prăjituri ce arată super delicios. Atenție! Numărul acestor bentițe și șorțuri este limitat. Căutați-le la standul Lia Fia.
2
Zilele acestea, brandul Lia Fia a avut frumoasa ocazie de a-și prezenta colecția de vară în cadrul evenimentului Strasbourg Fashion Days. Aceasta va fi prezentată și în cadrul evenimentului MAI DULCE de duminică. „De obicei, Lia Fia are culori calme și pastelate, dar de această dată, pe la noi în atelier, peste rochițe si  fustițe, s-au vărsat culori vesele și intense, precum fucsia, mint, galben. Colecția se numește Flamingo, iar unele rochițe au print cu flamingo, pe altele câte un flamingo brodat. Am folosit dantele multicolore, stofe naturale și multă dragoste”, spune creatoarea brandului Lia Fia.
P